Počelo asfaltiranje autoputa od Vranja do Bujanovca

Izvor: NaDlanu.com, 17.Nov.2012, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo asfaltiranje autoputa od Vranja do Bujanovca

VEANJE, 17. novembra 2012. (Beta) - Na južnom kraku saobraćajnog Koridora 10 izmedju Vranja i Bujanovca, na deonici Donji Neredovac - Srpska Kuća, u subotu je počelo asfaltiranje puta u dužini od osam kilometara, koje bi trebalo da se završi do juna 2013.

VEANJE, 17. novembra 2012. (Beta) - Na južnom kraku saobraćajnog Koridora 10 izmedju Vranja i Bujanovca, na deonici Donji Neredovac - Srpska Kuća, u subotu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je počelo asfaltiranje puta u dužini od osam kilometara, koje bi trebalo da se završi do juna 2013.Direktor preduzeća "Koridori Srbije" Dmitar Djurović rekao je novinarima da bi deo autoputa od Vranja do Bujanovca, a time i Koridor 10 kroz Srbiju, trebalo da se završi 2015. godine."Daćemo sve od sebe da završimo Koridor 10 u 2015. godini", rekao je Djurović i naveo da izgradnju trenutno najviše koči nerešena eksproprijacija zemljišta, ali da se neće dopustiti zastoj u radovima, jer su finansijska sredstva obezbedjena.Na deonici Donji Neradovac - Srpska Kuća izgradjeno je pet mostova i tri nadvožnjaka, a radove u vrednosti oko 20 miliona evra finansira Vlada Grčke sredstvima "Helenik plana".

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Počelo asvaltiranje na deonici Koridora do Vranja do Bujanovca

Izvor: juGmedia, 18.Nov.2012, 12:17

VRANJE – Na južnom kraku  Koridora 10  na deonici Donji Neredovac – Srpska Kuća, u subotu je počelo asfaltiranje puta u dužini od osam kilometara, a rok za završetak je jun 2013.Iako je ranije  Ministar  Milutin Mrkonjić bio zadužen za postavljanje rokova za završetak radova , njegov...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.