Izvor: JUGpress.com, 24.Nov.2019, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela dostava kartice za autoput oko Niša

NIŠ

              Besplatne kartice koje će Nišlije dobiti za besplatno korišćenje obilaznice oko Niša kada budu u funkciji naplatne rampe, su stigle. Stiglo je oko 1900 indentifikacionih kartica za besplatnu putarinu i podeljene su gradskim opštinama koje će u narednom periodu iste  dostaviti građanima. Metod dostave će se razlikovati od opštine do opštine. Primera radi Gradska opština Niška Banja je  dobila  u ovoj turi 36 kartica i one su već podeljene >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << građanima. Veće opštine sa većim brojem kartica  iste će dostavljati  ili na kućnu adresu, ili preporučenom poštom.

             „Ovo  nije konačan broj kartica jer građani još uvek apliciraju za kartice i one se izdaju, a u opticaju je još nekih 900 kartica. Broj se svakodnevno menja jer su građani zaintresovani za ove kartice, a prijavljivanje još traje i to su  podaci koji se menjaju uz dana u dan“, kaže Dejan Jovanović, predsednik GO Niška Banja.

              Početna ideja je bila da Putevi Srbije na čijem se sajtu aplicoralo za kartice iste dostavi građanima na kućne akdrese, ali se od toga odustalo pa je posao prebačen opštinama, a one će svojim građanima da dostave  kartice.

              „Kartice mogu da dobiju svi građani grada Niša, a tu se računaju građani svih gradskih opština kao i stanovnici sela koja pripadaju ovim opštinama jer svi imaju ista prava bez obzira da li žive u Obrenovićevoj ulici ili u Kunovici i Sečanici, recimo“, dodao je Jovanović.

                Kartica se vezuje za ime i prezime i adresu vlasnika i broj saobraćajne dozvole, tako da svako ko ima prebivalište u Nišu i saobraćajnu dozvolu može da aplicira za karticu.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.