Petoro lakše povređeno u tri saobraćajne nezgode

Izvor: Studio B, 07.Sep.2010, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petoro lakše povređeno u tri saobraćajne nezgode

Pet osoba lakše je povređeno u četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile tokom noći u Beogradu, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prva nezgoda desila se u 19.58 na autoputu u smeru ka Šidu kod pumpe Zmaj i lakše je povređen muškarac od 50 godina, a drugi udes u kom su lakše povređene tri osobe dogodio se na magistrali kod nove petlje.

Jedan muškarac povređen je u nezgodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u 21.10 na ulazu u Crvenku ka šljunkari u Borči, a posle udesa na uglu Ustaničke i Bulevara kralja Aleksandra u 01.58 lekari Hitne pomoći nisu zatekli nikog.

Prema rečima Macure, tokom noći toj službi su se javljali srčani bolesnici i asmatičari i obavljeno je ukupno 80 zdravstvenih intervencija, od čega 11 na javnom mestu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.