Pada snijeg u Hrvatskoj

Izvor: Cafe.ba, 05.Apr.2015, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pada snijeg u Hrvatskoj

ZAGREB - Snijeg jutros pada u pojedinim krajevima Hrvatske, a zbog jake bure na Jadranu zatvoreni su dijelovi autoputeva.

Slabog snijega ima u Lici, Gorskom kotaru i unutrašnjosti Dalmacije, a novi snijeg napadao je i na Sljemenu.

Hrvatski meteorolozi i za sutra u planinskim krajevima najavljuju moguće snježne padavine, dok se ljepše vrijeme, kako navode, može očekivati tek od polovine sedmice, prenose mediji.

Zbog olujnog vjetra za saobraćaj je zatvorena >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << dionica autoputa između Posedarja i Svetog Roka, a obilazi se magistralnim putevima.

Samo za putnička vozila otvoren je autoput Rijeka - Zagreb između Kikovica i Delnice, a ostali obilaze magistralnim putem.

Jak vjetar usporava saobraćaj na riječkoj obilaznici, na mostu Rječina.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Pada snijeg u Hrvatskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2015

ZAGREB - Snijeg jutros pada u pojedinim krajevima Hrvatske, a zbog jake bure na Jadranu zatvoreni su dijelovi autoputeva...Slabog snijega ima u Lici, Gorskom kotaru i unutrašnjosti Dalmacije, a novi snijeg napadao je i na Sljemenu...Hrvatski meteorolozi i za sutra u planinskim krajevima najavljuju moguće...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.