Izvor: Blic, 02.Avg.2023, 11:43

POZNATO STANJE POVREĐENIH U TEŠKOJ NESREĆI KOD NIŠA Devojčica (11) stabilno, evo kako je vozač automobila u kom je stradalo dete (9)

Devojčica stara 11 godina i muškarac star 38 godina, koji su zadobili povrede vrata u teškom udesu na autoputu Niš - Pirot u kojem je jutros poginuo devetogodišnji dečak, trenutno su stabilnog zdravstvenog stanja i zbrinuti su u UKC Niš.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ISTRAGA JEZIVE NESREĆE KOD BANCAREVA Vozač automobila u kojem je poginuo dečak (9) iz Turske biće priveden, evo gde se on nalazi sada

Izvor: Blic, 03.Avg.2023, 11:04

Protiv S.A. (38) vozača automobila u kojem je juče, u teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Niš - Pirot nastradao devetogodišnji dečak iz Turske, biće podneta krivična prijava i on će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo kada se za to steknu uslovi, potvrđeno je “Blicu” u niškoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.