POPRAVKA KOD „SOKO SALAŠA“

Izvor: Kurir, 11.Jun.2010, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POPRAVKA KOD „SOKO SALAŠA“

Zbog nastavka radova na autoputu kroz Beograd za saobraćaj je danas od 16 sati zatvorena desna traka autoputa od pasarele „Soko salaš„, u dužini od 3,6 kilometara, u smeru Šid - Beograd, saopšteno je iz „Puteva Srbije".

Tokom radova će se privremeno pomeriti autobuska stajališta, pa će Radio Far biti izmešten oko 300 metara, poručuju iz „Puteva Srbije".

Za naselje Radio Far biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zatvoren i priključak na autoput E-75 kod preduzeća „Autokomerc", a stanovnici će moći da koriste alternativnu saobraćajnicu od isključenja za „Ikarbus", pored preduzeća „Limun", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.