POPODNEVNIŠPIC Gužve na Gazeli i Autokomandi

Izvor: Blic, 22.Mar.2017, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POPODNEVNIŠPIC Gužve na Gazeli i Autokomandi

Gužve u Beogradu usporile su saobraćaj na mostovima i na autoputu, no na svu sreću nema nekih većih zastoja, niti saobraćajnih nezgoda.

Kao i svakog dana u ovo vreme, i danas se na ključnim beogradskim ulicama nalazi veći broj vozila. Gužve nisu velike, ali se saobraćaj ipak odvija usporeno.

- Skoro u celom gradu je gužva, ali nigde nema većih zastoja. Mala gužva je trenutno na Slaviji, a usporeno je i u Jurija Gagarina ka blokovima. Na Gazeli u pravcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ka gradu ima mnogo vozila i gužva se proteže sve do "Franša"- rekli su nam uz Beogradskog taksija.

Uobičajena gužva i danas je na Autokomandi, dok se saobraćaj u ostatku grada odvija normalno.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JUTARNJI ŠPIC Gužve na Gazeli, Brankovom mostu, Autokomandi

Izvor: Blic, 23.Mar.2017, 09:19

Ovog jutra saobraćaj je pojačan uglavnom na mostovima, ali većih gužvi i zastoja za sada nema...- Intenzitet saobraćaja pojačan je na Gazeli u oba smera, na Brankovom mostu, Autokomandi ka Slaviji, a gužva je i na Pančevačkom mostu ka Krnjači - kažu iz "Beogradskog taksija"...Beograđane danas...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.