POGINUO SUVOZAČ U NESREĆI KOD VRANJA, PETORO POVREĐENO

Izvor: Kurir, 05.Avg.2011, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINUO SUVOZAČ U NESREĆI KOD VRANJA, PETORO POVREĐENO

VRANJE - Jedna osoba je poginula, a pet je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila rano jutros kod sela Pavlovac, na autoputu Niš-Skoplje.

Svi povređeni zbrinuti su u Zdravstvenom centru Vranje, od kojih su dve osobe zadobile ozbiljnije povrede, izjavila je referent za odnose sa javnoštuću >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tog centra Beba Kanački.

Nesreća se dogodila kada su se sudarila dva putnička vozila, rekao je Jovčić i dodao da je uviđaj u toku, a prema prvim informacijama poginula je žena, koja je bila suvozač.

Vozač "pežoa" je prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudario sa "folksvagenom", prenose elektronski mediji.

Saobraćaj se trenutno preusmerava na regionalni put preko Zlatokopa i Davidovca, preneo je RTS.

Ozbiljnije povrede zadobili su T. I. (31), koji ima prelom ruke i T. B. iz Bujanovca selo Klenike, koji je zadobio povredu glave i oni su van životne opasnosti, dok su lakše povređeni I. N. (33), jednogodišnja beba I. V, dete I. K. (4) i njihovo zdravstveno stanje je stabilno.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak udes kod Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 05.Avg.2011

Jutros oko 6h kod sela Pavlovac došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila. Jedno lice poginulo, a pet zadobila povrede. 

Nastavak na JužneVesti.com...

Jedna osoba poginula, a pet povrijeđeno

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2011

VRANjE - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se je dogodila jutros kod Vranja, na autoputu Niš - Skoplje, jedna osoba je poginula, a pet je povrijeđeno.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Poginuo suvozač, sreća spasla porodicu sa malom decom

Izvor: Blic, 06.Avg.2011, 03:15

Na magistralnom putu Niš - Skoplje kod Pavlovca, nadomak Vranja, juče u 6.10 dogodila se teška saobraćajna nesreća, u kojoj je kao suvozač život izgubio Dragan Trajković (55) iz Baraljevca, dok je teže i lakše povređeno pet osoba...Do nesreće je došlo kada je sin nastradalog B. T. vozilom...

Nastavak na Blic...

Poginuo suvozač u nesreći kod Vranja, petoro povređeno

Izvor: Glas javnosti, 06.Avg.2011

VRANJE - Jedna osoba je poginula, a pet je povređeno u teškoj..saobraćajnoj nesreći koja se desila rano jutros kod sela Pavlovac, na..autoputu Niš-Skoplje...Svi povređeni zbrinuti su u Zdravstvenom centru Vranje, od kojih su dve..osobe zadobile ozbiljnije povrede, izjavila je referent za odnose...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.