PET: Umesto finala, RTS emituje otvaranje autoputa

Izvor: Mondo, 16.Maj.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PET: Umesto finala, RTS emituje otvaranje autoputa

Ove subote, gledaoci neće biti u prilici da vide očekivano finale serije "Pet".

  Pogledali smo već deset epizoda serije "Pet" koja se emituje svake subote na RTS-u od 20 časova, a u ovu subotu, 18. maja, bilo je planirano da vidimo veliko finale ovog akcionog trilera.

Međutim, umesto toga, u tom periodu će se na Javnom servisu emitovati prenos svečanog otvaranja deonice južnog kraja Koridora 10 "Grdelica".

S tim u vezi, finale serije "Pet" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je pomereno za narednu subotu, odnosno, 25. maj.

Junakinje serije "Pet" za MONDO

Jedina stvar koja pravi problem u ovoj situaciji je to što će onda finale serije biti emitovano na mts Superstar TV kanalu pre nego na RTS-u i javnost će u suštini znati kraj serije mnogo pre naredne subote.

U svakom slučaju se radujemo da vidimo šta još čeka heroine sa Dorćola i da li će biti ostavljen prostor i za drugu sezonu popularne serije.

DESETA epizoda: Nema bežanja, nema povlačenja!
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.