Otvoren za saobraćaj deo autoputa kod KBC Bežanijska kosa

Izvor: Studio B, 30.Mar.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren za saobraćaj deo autoputa kod KBC "Bežanijska kosa"

Deonica auto-puta E-75 od benzinske stanice „Zmaj" do isključenja za bolnicu „Bežanijska kosa" otvorena za saobraćaj.

JP „Putevi Srbije" saopštilo je da je deonica autoputa E-75, od benzinske stanice „Zmaj" do isključenja za bolnicu „Bežanijska kosa", u smeru od Šida ka Beogradu, otvorena za saobraćaj.

Kako se navodi, saobraćaj je i dalje zatvoren na deonici auto-puta u smeru od Šida ka Beogradu, od isključenja za bolnicu „Bežanijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << kosa" do servisa „Tojota".

Isključenje i uključenje za Bežanijsku kosu sa auto-puta E-75, u smeru od Šida ka Beogradu, ostaju i dalje zatvorena za saobraćaj, kao i autobusko stajalište „Bežanijska kosa" u smeru ka „Gazeli".

JP „Putevi Srbije" apeluje na učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.