Osmoro povređenih u dva udesa u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2019, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmoro povređenih u dva udesa u Beogradu

Osmoro ljudi je povređeno u dva saobraćajna udesa koja su se ovog prepodneva dogodila na autoputu, u blizini Mostarske petlje u Beogradu i na isključenju kod Malog Požarevca, prenose beogradski mediji.

Na autoputu kod Hitne pomoći, u smeru prema Novom Beogradu, oko 10.35 dogodio se lančani sudar u kome su četiri osobe lakše povređene.

Nešto ranije, oko 8.00, dogodila se saobraćajna nezgoda na isključenju kod Malog Požarevca i tada su povređene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << takođe četiri osobe.

Sudarili su se putničko vozilo i traktor, a uzrok udesa za sada nije poznat, saznaju "Novosti".

Tokom policijskog uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici bio blokiran.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Automobil se prevrnuo na krov na Novom Beogradu

Izvor: Blic, 22.Okt.2019

Saobraćajna nezgoda dogodila se na uglu Omladinskih brigada i Bulevara Milutina Milankovića na Novom Beogradu oko 21.30 sati kada se jedan automobil prevrnuo na krov, potvrdili su za "Blic" iz Hitne pomoći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.