Olga napravila haos: Sneg, sneg i još snega; Auto-put je blokiran, ima mrtvih VIDEO

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 16:27

"Olga" napravila haos: Sneg, sneg i još snega; Auto-put je blokiran, ima mrtvih VIDEO

Nekoliko velikih udesa dogodilo se na putevima u Podmoskovlju zbog obilnih snežnih padavina koje je doneo ciklon Olga, kako je i najavljeno.

Na auto-putu M-4 Don kod grada Stupina sudarilo se 29 automobila u istom pravcu, prenose RIA novosti.

Kako je za RIA novosti rekao predstavnik Hitne pomoći, u nesreći je poginula jedna osoba, a još tri osobe su povređene.

U Ministarstvu saobraćaja i putne infrastrukture Moskovske oblasti dodaju da se mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << incidenta može obići preko Kaširskog auto-puta sa izlazom sa M-4 na 94. kilometru. Još jedna velika nesreća dogodila se na auto-putu M-8 Holmogori.

U gradskom okrugu Puškino sudarila su se 22 automobila. U sudarima su četiri osobe povređene. Saobraćaj na putu je bio obustavljen.

Dan ranije sinoptičari su upozorili na pogoršanje vremenskih prilika u Moskvi zbog ciklona Olga.

U sredu posle podne u prestonici pada sneg, a ponegde se prognozira mećava. Može se formirati i crni led. Očekuje se pojačanje vetra, sa udarima do 17 metara u sekundi. Kako je rekao Jevgenij Tiškovec, vodeći specijalista meteorološkog centra Fobos, u sredu će pasti oko četvrtine mesečne količine snega, a snežni nanosi na baznoj meteorološkoj stanici VDNKh će porasti za 7–10 centimetara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lančani sudar u Moskvi: Ima mrtvih

Izvor: B92, 07.Feb.2024

Jedna osoba je poginula, a sedam ih je povređeno danas u dva odvojena lančana sudara u Moskvi u kojima je učestvovalo više od 50 vozila...Prvi lančani sudar dogodio se na autoputu M-4 kod mesta Stupina. U njemu je učestvovalo 29 vozila, a jedna osoba je stradala, dok su tri povređene, prenosi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.