Od utorka do petka radovi na mostu Beška, u smeru ka Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Feb.2020, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od utorka do petka radovi na mostu Beška, u smeru ka Beogradu

Od utorka, 3. marta, do petka, 6. marta, izvodiće se radovi na čišćenju i pranju dilatacija na autoputu E-75, petlja Kovilj-petlja Beška, na mostu Beška, u smeru Novi Sad - Beograd, pa će se saobraćaj povremeno odvijati u voznoj i zaustavnoj, a povremeno u preticajnoj traci.

Kako se navodi u saopštenju Javnog preduzeća "Putevi Srbije", radovi će se tih dana odvijati od sedam 7 do 17 sati.

Saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će se odvijati naizmenično u zavisnosti od dinamike radova: u jednom trenutku biće preusmeren u voznu i zaustavnu saobraćajnu traku, dok će u drugom trenutku biti preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Od utorka do petka radovi na mostu Beška, u smeru ka Beogradu

Izvor: Radio 021, 01.Mar.2020, 11:05

Čišćenje i pranje delova mosta kod Beške, u smeru Novi Sad - Beograd, počeće u utorak, 3. marta i trajaće do petka, 6. marta, najavili su "Putevi Srbije"...Kako se navodi u saopštenju "Puteva Srbije", radovi će se tih dana odvijati od sedam 7 do 17 časova...Saobraćaj će se odvijati naizmenično...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.