Izvor: B92, 08.Jul.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra radi rampa "Beška"

Beograd -- Naplatna rampa "Beška", na autoputu Beograd-Novi Sad, posle završetka radova na modernizaciji, počeće sutra sa radom u oba smera.

Puštanjem u saobraćaj naplatne rampe znatno će se smanjiti nivo buke i zagađenosti izduvnim gasovima na lokalnim putevima, a posebno je značajan pozitivan uticaj na bezbednost saobraćaja u naseljenim mestima opštine Inđija, kroz koja su, do sada, prolazila teretna vozila velike nosivosti.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << autoputu će se, povećanjem broja vozila, takođe smanjiti i uništavanje lokalnih puteva koji nisu projektovani za vozila veće nosivosti, što se, pre svega, odnosi na lokalne puteve u opštini Inđija i okolnim mestima.

Kako je navedeno u saopštenju, sa puštanjem u saobraćaj naplatne rampe, preduzeće "Putevi Srbije" očekuje i povećanje naplate naknade, putarine, za prolazak vozila autoputem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.