Od sutra dopuna BuPlus kartica za maj

Izvor: Studio B, 24.Apr.2015, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra dopuna BuPlus kartica za maj

Dopuna personalizovanih "busplus" kartica za maj počeće sutra, a korisnici javnog prevoza u Beogradu kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta.

Kako se navodi u saopštenju BusPlusa, prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi ili produžiti elektronske povlastice su u RK Beograd (Masarikova 5) i u poslovnicama GSP-a u Skender begovoj 47, TC Trg Republike i Deligradska 10.

Kartice se mogu izvaditi ili produžiti i u Bulevaru Mihajla Pupina 10A, lokal >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 33, u Tempo objektima na Vilinim vodama bb, na Autoputu za Zagreb 35 i na Obrenovačkom drumu 3, kao i na Lastinim stanicama - Glavna autobuska stanica, Mladenovac, Obrenovac, Lazarevac, Barajevo i Sopot.

Za informacije o kupovini i dopuni karata građani se mogu obratiti službi Korisničkog servisa BusPlusa na broj 011 7155 155.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.