Očekuje se pojačan saobraćaj

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Sep.2017, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuje se pojačan saobraćaj

Danas se očekuje pojačan saobraćaj ne samo unutar gradova već i na autoputevima kao ;i na ostalim frekventnim saobraćajnicama zbog predstojećeg vikenda, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim ;prelazima, nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i često je podležno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << promenama, navodi se u saopštenju.

Do 10. septembra izvode se radovi na sanaciji kolovoza od skretanja za selo Vražogrnac do raskrsnice sa Ulicom Save Kovačevića u Zaječaru. Za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 5. septembra izvodiće se radovi na uređenju i zaštiti kamenih kosina žičanom mrežom, na putu IB reda, kod petlje "Paraćin" - "Davidovac" (Popovac). Za vreme radova saobraćaj će se odvijati ;naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 2. septembra izvode se radovi na asfaltiranju državnog puta II A reda, ; ;deonica od graničnog prelaza Horgoš 2 do veze sa petljom Horgoš. Dok traju radovi ;saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

U toku su radovi na redovnom održavanju na deonici Ivanjica – Buk, kod Lučke Reke. Radovi će trajati do 15. septembra.

Do 12. septembra izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza na Avalskom putu, od Motela 1000 ruža, do skretanja za Ripanj. Radovi će se izvoditi pod saobraćajem uz postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Do 10. septembra produženi su radovi na popravci oštećenih delova kolovoza ;puta između Beograda i Obrenovca, na delu kod klizišta Umka. Za vreme radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zbog radova na popravci kolovoza na (auto-putu E/75) na području Novog Sada u zoni naplatne stanice Novi Sad-Jug u vremenu do 30. septembra ;saobraćaj će se odvijati usporeno uz smanjenu i ograničenu brzinu kretanja, jer se radovi izvode u smeru ka Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

AMSS: Pojačan saobraćaj u celoj zemlji

Izvor: Blic, 01.Sep.2017

Saobraćaj u Srbiji danas je pojačan, ne samo u gradovima već i na autoputevima, kao i na ostalim frekventnim saobraćajnicama, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Vozači se, u saopštenju, pozivaju da na ulicama oko škola voze opreznije i dodatno smanje brzinu, kako bi ste mogli da reaguju na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.