Obrenovac dobio struju, saniran kvar

Izvor: B92, 02.Jan.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrenovac dobio struju, saniran kvar

Obrenovac -- Nakon intervencije ekipe distribucije, kvar na dalekovodu u Obrenovcu je saniran i napajanje električnom energijom je uspostavljeno oko 17 sati.

To je saopšteno iz JP Elektromreža Srbije.

Kvar je nastao oko 14 sati kada je vozač kamiona angažovan na izgradnji autoputa kod Obrenovca naleteo je na dalekovod u rejonu Belog Polja na prelazu preko reke Kolubare zbog čega je došlo do ispada ovog dalekovoda.

U isto vreme ispao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i 110 kV dalekovod između TS Beograd 22 i TS Beograd 10 koji predstavlja drugi napojni dalekovod za konzumno područje Obrenovca i okoline, zbog čega je TS Beograd 10 ostala bez napajanja.

Kasnijim pregledom ustanovljen je kvar na visokonaponskoj opremi u dalekovodnom polju TS Beograd 22 ka TS Beograd.

Intervencijom distributivne ekipe kvar u TS Beograd 22 je saniran, a 110 kV dalekovod između TS Beograd 22 i TS Beograd 10 uključen u 16. 51 sati.

Napajanje potrošača u TS Beograd 10 počelo oko 17 časova.

Ekipe JP EMS su i dalje na terenu radi uklanjanja kamiona i osposobljavanja dalekovoda i uspostavljanje drugog pravca napajanja Obrenovca i okoline, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Kolubara

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obrenovac opet ima struju

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jan.2016

Stanovnici Obrenovca ponovo su dobili struju danas oko 17 sati, nakon što su ekipe Elektromreže (EMS) popravile kvar do kojeg je došlo zbog toga što je jedan kamion naleteo na dalekovod...U saopštenju EMS navodi se da je danas oko 14 sati vozač kamiona angažovanog na izgradnji autoputa kod Obrenovca...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Obrenovac opet ima struju; Kamion oborio dalekovod

Izvor: Večernje novosti, 02.Jan.2016

Nakon intervencije ekipe distribucije, uspostavljen je i drugi pravac napajanja električnom energijom Obrenovca i okoline, saopsteno je iz JP Elektromreža Srbije. Kvar je najpre nastao oko 14 sati kada je vozač kamiona angažovan na izgradnji autoputa kod Obrenovca naleteo je na dalekovod u rejonu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.