OTVOREN AUTOPUT RUMA-ŠABAC!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 12:15

OTVOREN AUTOPUT RUMA-ŠABAC!

Znatno se smanjuje vreme puta...

Danas je u prisustvu velikog broja medija, Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pustio u saobraćaj auto put od Rume do Šapca u dužini od 24,6 kilometara sa novim mostom preko Save.

Ova frekventna saobraćajnica predstavlja deo jednog od najvažnijih koridora koji spajaju Srem i Mačvu.

Auto put Ruma-Šabac je dug 24,7 milimetara i sadrži 8 mostova, 6 nadvožnjaka i tri moderne petlje

Novim auto putem će se od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rume do Šapca stizati sa svega 15 minuta, umesto prosečnih 60 koliko je do sada trajala vožnja na istoj deonici.

Kada 2025. bude završen Fruškogorski koridor i brza saobraćajnica od Šapca do Loznice, od auto puta Subotica -Beograd do Loznice stizaće se za manje od sat vremena uz značajno manje zagađenje na području Nacionalnog parka Fruška gora.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.