Nova nezgoda na autoputu, saobraćaj usporen u blizini Niša

Izvor: N1 televizija, 15.Jul.2017, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova nezgoda na autoputu, saobraćaj usporen u blizini Niša

Saobraćaj na autoputu između Inđije i Stare Pazove, koji se zbog saobraćajne nesreće odvijao usporeno, sada je normalizovan ali je, u međuvremenu, došlo do nove nesreće u blizini Niša, zbog čega se stvaraju gužve u tom delu, saopštilo je javno preduzeće "Putevi Srbije".

Kako se navodi, saobraćaj se odvija usporeno u blizini naplatne rampe na autoputu kod Niša, iz pravca Beograda.

U saopštenju se dodaje da se saobraćaj odvija usporeno zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << saobraćajne nesreće, koja se dogodila oko 700 metara od naplatne stanice. Osim na toj naplatnoj stanici, veća zadržavanja zabeležena su i kod rampe u blizini Stare Pazove, iz pravca Subotice ka Beogradu.

Vozila se na toj naplatnoj rampi zadržavaju oko 60 minuta.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.