Noćna patrola Studija B na obilaznici oko Beograda

Izvor: Studio B, 26.Jan.2013, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćna patrola Studija B na obilaznici oko Beograda

U prethodnih deset dana Studio B tri puta je izveštavao o opasnim mestima na obilaznici oko Beograda, a nemoguće je izbrojati koliko smo puta odgovorne upozoravali tokom prošle godine.

Beogradskom obilaznicom danas se može od Bubanj potoka do Batajnice. Obilazeći oko centra grada, ta saobraćajnica povezuje autoput ka Nišu, Zagrebu i Novom Sadu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Ibarsku magistralu i Obrenovački put. U prethodnih deset dana Studio B tri puta je izveštavao o opasnim mestima na obilaznici oko Beograda, a nemoguće je izbrojati koliko smo puta odgovorne upozoravali tokom prošle godine. Do sada se činilo da pomaka nema. Još jednom noćnom patrolom pokušali smo da utvrdimo da li je i dalje tako.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.