Nesreća kod Bubanj potoka, poginulo dvoje

Izvor: RTS, 08.Jan.2014, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Bubanj potoka, poginulo dvoje

Dvojica stranih državljana poginula su u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila kod naplatne rampe u Bubanj potoku.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na autoputu kod naplatne rampe u Bubanj potoku, u blizini Beograda poginula su dvojica stranih državljana.

Iz za sada neutvrđenih razloga vozač "mercedesa", nemačkih registarskih tablica, izgubio je kontrolu i udario u bankinu koja je probila vozilo.

Od siline udarca automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se prevrnuo i sleteo u jarak. Jedan od saputnika stradao je na licu mesta, dok je drugi preminuo neposredno po dolasku Hitne pomoći.

Kako smo nezvanično saznali, stradale osobe su 45. i 71. godište i najverovatnije su otac i sin. Uviđaj je trajao duže od dva sata, saobraćaj u tom periodu nije bio obustavljen, ali su postavljeni svetlosni znaci upozorenja. Tačne uzroke ove nesreće utvriće istraga.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojica stranih državljana poginuli na autoputu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2014

Dvojica stranih državljana su poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu kod naplatne rampe Bubanj potok, u blizini Beograda, izjavila je danas agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Težak udes na putu Knjaževac - Svrljig. Poginule dve osobe

Izvor: TimockeVesti.net, 08.Jan.2014

Dve osobe su teže povređena a dva lica izgubila su život u stravičnoj nesreći na putu od Knjaževca ka Svrljgu.. Na mestu “Đurđic“, opština Svrljig, u blizini tijovačkog kamenoloma, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dva lica izgubila život, dok su tri lica teško povređena.. Do...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.