Ne znam ni gde ću ni šta ću. Čula sam se sa Srđanom pre nesreće, kasnije sam saznala da se desilo najgore: Slađana Jovanović u trenu je ostala bez supruga i rođenog brata!

Izvor: Večernje novosti, 01.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne znam ni gde ću ni šta ću. Čula sam se sa Srđanom pre nesreće, kasnije sam saznala da se desilo najgore: Slađana Jovanović u trenu je ostala bez supruga i rođenog brata!

Nakon nesreće na auto-putu tri kuće zavijene u crno. Krvi je bilo svud okolo, mrtvi i povređeni TRI kuće u Šumadiji zavijene u crno. Krvi je bilo svud okolo, mrtvi i povređeni. Igor Veličković iz Rače kragujevačke u stravičnoj nesreći na autoputu kod Niša izgubio je sina Žikicu (18). Slađana Jovanović iz naselja Grošnica kod Kragujevca u trenu je ostala bez supruga Srđana (34) i rođenog brata Ljubiše (40). Tuga,plač i jecaji i u domu Jovanovića u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kragujevačkom naselju Grošnica. - Čula sam se sa Srđanom dva-tri minuta pre nesreće. Kazao mi je da im se kombi pokvario i da čekaju šlep službu. Kasnije sam saznala da se desilo najgore - kaže Slađana. Ima dvoje dece,sina od trinaest i ćerkicu od deset godina. Njen rođeni brat Ljubiša iz Ilićeva iza sebe je ostavio suprugu i sina od nepune tri godine. PROČITAJTE JOŠ - Pošli da zarade, stradali zbog nečije nepažnje: U kragujevačkom naselju Grošnica tuga i neverica zbog teške tragedije - Katastrofa. Ne znam ni gde ću ni šta ću. Kao da još nisam svesna kakva nas je tragedija zadesila - priča ova mlada žena. Sahrana Srđana Jovanovića zakazana je za nedelju, za 13 časova na groblju u Grošnici. Ljubiša će biti sahranjen u Ilićevu kod Kragujevca.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.