Nastavak izgradnje autoputa

Izvor: B92, 11.Jul.2009, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak izgradnje autoputa

Verica Kalanović (FoNet, arhiva)

Kragujevac -- Ministarka za Nacionalni investicioni plan Verica Kalanović izjavila je da će 1. avgusta biti nastavljena izgradnja autoputa Kragujevac-Batočina.

Ona je rekla i da je u toku tender za izgradnju Petrovačke magistrale u Kragujevcu. Izgradnjom druge deonice autoputa u dužini od 4,6 km, biće završena deonica na teritoriji grada Kragujevca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Prema navodima gradonačelnika Kragujevca Veroljuba Stevanovića, sastanku sa ministarkom Vericom Kalanović prisustvovali su i predstavnici opština Batočina i Lapovo.

Dogovorili smo detalje i dali rokove vezane za pripremu i početak radova na teritoriji opštine Batočina, a zatim i u opštini Lapovo.

"Na taj način omogućićemo da potpuno spremni dočekamo početak naredne građevinske sezone i nastavimo radove na autoputu, van teritorije Kragujevca", rekao je Stevanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavak radova na auto putu u avgustu

Izvor: Kragujevac.rs, 10.Jul.2009, 21:30

U okviru svoje posete Kragujevcu, potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić i ministarka za NIP Verica Kalanović, održali su danas radni sastanak sa gradonačelnikom Kragujevca Veroljubom Stevanovićem i njegovim saradnicima..

Nastavak na Kragujevac.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.