Na autoputu u SAD poginulo sedam osoba, petoro dece

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2022, 20:03

Na autoputu u SAD poginulo sedam osoba, petoro dece

U nesreći koju je izazvalo vozilo koje se kretalo pogrešnim smerom na autoputu u severnom delu američke države Ilinois danas je poginulo sedam osoba, od kojih je petoro dece, saopštile su lokalne vlasti.

Nesreća se dogodila rano jutros na autoputu 90 otprilike 80 kilometara od Čikaga, prenosi AP.

Žena i petoro dece u kombiju su poginuli, saopštila je državna policija Ilinoisa i dodala da je poginula i žena u drugom vozilu.

Državna policija je saopštila da se kombi kretao u pogrešnom pravcu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na autoputu poginulo sedam osoba, među njima petoro djece

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2022

VAŠINGTON - U nesreći koju je izazvalo vozilo koje se kretalo pogrešnim smjerom na autoputu u sjevernom dijelu američke države Ilinoj danas je poginulo sedam osoba, od kojih je petoro djece, saopštile su lokalne vlasti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.