Izvor: Radio 021, 22.Maj.2020, 10:40

Na autoputu pronašli vreće sa milion dolara

Porodica iz okruga Kerolajn u Merilendu pronašla je prošlog vikenda na autoputu vreće sa skoro milion dolara u kešu, izvestio je portal WTVR.

Vozeći se sa porodicom, Emili Skanc je uočila da je iz kombija ispred njenog vozila ispala jedna vreća i udarila u njen automobil.

Zaustavila se i primetila da je 15-ak metara dalje na putu bila još jedna takva vreća, pa je uzela obe vreće i utovarila ih u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svoj automobil ne znajući da se u njima nalazi skoro milion dolara u kešu.

Odvezla se zatim pravo do kancelarije šerifa i prijavila da je pronašla vreće sa neidentifikovanim sadržajem na autoputu, a nedugo potom ustanovljeno je da je u vrećama novac.

Istragom je ustanovljeno da su vreće s novcem ispale iz blindiranog vozila za transport novca i da su verovatno bile namenjene banci, ali se još uvek ne zna kako su ispale iz vozila za prevoz novca.

"Ispravno smo postupili, jer to nije naš novac", izjavila je Emili Skanc.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.