Na Gradini putnička vozila čekaju 40 minuta, autobusi na Preševu 30 minuta

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 07:54

Na Gradini putnička vozila čekaju 40 minuta, autobusi na Preševu 30 minuta

Prema poslednjim informacijama, na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštio je jutros AMSS.

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, na putničkim terminalima na graničnom prelazu Preševo na izlazu autobusi čekaju 30 minuta, na Gradini putnička vozila čekaju 40 minuta, a na Gostunu sva vozila na izlazu čekaju 30 minuta.

Teretna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozila na Horgošu na izlazu čekaju 240 minuta, na Kelebiji 120 minuta, a na Batrovcima 60 minuta.

Navedeno zadržavanje teretnih vozila je posledica rada susednih graničnih organa, navodi AMŠ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STANJE NA GRANICAMA: Na Gradini putnička vozila čekaju 40 minuta, autobusi na Preševu 30 minuta

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023

Saopštenje AMSS-a...Prema poslednjim informacijama, na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMŠ)...Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, na putničkim terminalima na graničnom prelazu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.