NOVI UŽAS: Još četvoro mrtvih na putu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 09.Okt.2018, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI UŽAS: Još četvoro mrtvih na putu (VIDEO)

Četiri osobe su poginule, a dve su povređene u sudaru šlepera, automobila i kamioneta na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu, javlja RTS. Jutros u magli na autoputu kod Jagodine sedmoro mrtvih.

Foto: Screenshot/Youtube/TV Centar

Kakav užasan dan na srpskim putevima! Prekinuto je 11 života u jednom danu. Nakon dve velike nesreće jutros kod Jagodine, večeras se dogodila nova nesreća kod Svilajnca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

RTS javlja da se težak sudar dogodio oko 19 časova na regionalnom putu Svilajnac - Despotovac, kod skretanja za selo Dublje, kada su se sudarili šleper, kamionet i putničko vozilo, u kojem su se nalazile osobe koje su smrtno stradale.



Izvor: Youtube/TV Centar

Kako nezvanično saznaje TV Centar, život su izgubili vozač "tastave 128" i trojica građevinskih radnika u kamionu marke "tam".

Pored četvoro poginulih na mestu nesreće, teško su nastradale još dve osobe.

Muškarac sa višestrukim prelomom nogu prebačen u kragujevački Klinički centar, dok je žena sa povredom kičme prebačena u ćuprijsku bolnicu.

Ovo je druga, odnosno treća teška nesreća koja se dogodila danas. Jutros su se na autoputu Beograd- Niš, između Ćuprije i Jagodine kod Mijatovca, dogodila dva sudara u kojima je poginulo sedmoro ljudi, a oko 27 je povređeno. Uzrok nesreće - gusta magla!

UŽAS KOD JAGODINE: Sedmoro mrtvih! (VIDEO, FOTO)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Četiri osobe poginule u sudaru kod Svilajnca

Izvor: Beta, 09.Okt.2018

 Četiri osobe su poginule, a dve povredjene u sudaru šlepera, automobila i kamioneta koji se večeras dogodio kod Svilajnca.Kako je javio RTS, nesreća se dogodila oko 19 časova na regionalnom putu, na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu.Jedna teško povredjena osoba prevezena je u ćuprijsku bolnicu.Jutros...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.