NOJEVA BARKA NA AERODROMU U DUBAIJU! Sve OBUSTAVLJENO zbog jakog nevremena, a tek da vidite šta se dešava sa AVIONIMA (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2024, 18:14

NOJEVA BARKA NA AERODROMU U DUBAIJU! Sve OBUSTAVLJENO zbog jakog nevremena, a tek da vidite šta se dešava sa AVIONIMA (FOTO/VIDEO)

Obilne kiše pogodile su danas Ujedinjene Arapske Emirate, poplavile delove glavnih autoputeva i aerodrome

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SNIMAK OD 20 SEKUNDI POKAZUJE RAZMERE APOKALIPSE! Nezapamćeno nevreme paralisalo Dubai: Vojska ispumpava vodu sa ulica (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Apr.2024

Obilne kiše zahvatile su danas Ujedinjene Arapske Emirate i izazvale kolaps širom zemlje. Delovi glavnih auto-puteva su poplavljeni, automobili na skoro svim putevima širom Dubaija doslovno "plivaju", dok je saobraćaj na ogromnom međunarodnom aerodromu obustavljen, jer su piste po kojima se avioni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.