NAJNOVIJI DETALJI NESREĆE U BUGARSKOJ: Besa Trans falsifikovao dokumenta, imali dozvolu samo za četiri autobusa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2021, 20:00

NAJNOVIJI DETALJI NESREĆE U BUGARSKOJ: "Besa Trans" falsifikovao dokumenta, imali dozvolu samo za četiri autobusa (VIDEO)

Među ovih 6 autobusa je i onaj koji je izgoreo na autoputu u Bugarskoj registarskih oznaka SK 0284 VA.

Prevoznik ''Besa trans'', čiji je autobus izgoreo na autoputu ''Struma” u Bugarskoj, putovao je van zemlje sa šest autobusa, iako je, kako je pre tri dana na konferenciji za novinare saopštio ministar saobraćaja i veza Blagoj Bočvarski, agencija je imala izvod iz dozvole za samo četiri autobusa, prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mediji.

Naime, na snimku do kojeg je došao ''Fri pres'', koji je objavljen 13. novembra, na istoj turističkoj turi Istanbula, vidi se šest brendiranih autobusa ''Besa transa". Svi su snimljeni tokom puta uživo u Istanbulu i objavljeni na Fejsbuk stranici Besa Trans, piše Sloboden pečat.

Među ovih 6 autobusa je i onaj koji je izgoreo na autoputu u Bugarskoj registarskih oznaka SK 0284 VA.

Ostalih pet, prema onome što se vidi na snimku, imaju registarske oznake SK 5198 BE, SK0437BA, SK 5252 AU, KU 0884 AF i SK 1009 AT.

''Fri Pres" je pokušao da dobije odgovor od ministra saobraćaja Bočvarskog, za koji od ovih šest autobusa postoji dozvola, a za koja dva ne, ali još nisu dobili odgovor.

U međuvremenu, službe ministarstva su saopštile da je, podnošenjem falsifikovanih dokumenata, sada izgoreli autobus najmanje 57 puta napustio makedonsku granicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.