Mumuruznica za turiste i namernike

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Jul.2016, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mumuruznica za turiste i namernike

LEBANE- Ove sedmice u „Srpskoj slagalici“ biće predstavljena opština Lebane, smeštena u jugoistočnom delu centralne Srbije, u slivu reke Jablanice, čijih nešto manje od 25.000 stanovnika živi u 39 naselja. Arheološki nalazi svedoče da se život na tom prostoru u kontinuitetu razvijao od praistorijskog čoveka do danas, saopšteno je iz Kabineta potpredsednika Vlade.


Blizina koridora 10, autoputa E-75 i dobra povezanost sa regionalnim i magistralnim pravcima samo su deo razloga zbog kojih je ta opština dobar potencijal za ulaganja. Prednosti postoje i za brži ekonomski razvoj – raznovrsnost poljoprivrednog, šumskog i vodnog zemljišta, relativno velika šumovitost područja, građevinsko zemljište...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.