Mokri kolovozi, mjestimično poledica

Izvor: Cafe.ba, 18.Jan.2015, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mokri kolovozi, mjestimično poledica

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ kolovozi su mokri zbog kiše koja je padala tokom noći, mjestimično ima poledice, posebno u višim krajevima, a u usjecima i kod kamenih kosina mogući su odroni zemlje i kamenja na kolovoz.

Saobraćaj se zbog aktiviranog klizišta odvija jednom kolovoznom trakom na dionici magistralnog puta dionica Karanovac-entitetska granica /Ugar/, u mjestu Bočac, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zbog izlaska na teren >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka - Doboj, na dionicama Šešlije - Johovac i Johovac - Rudanka do kraja godine biće izmijenjen režim saobraćaja, pa će danas povremene petnaestominutne obustave saobraćaja biti aktivne od 7.00 do 13.00 časova.

U FBiH učestali su odroni kamenja na kolovoz, pa treba biti oprezan na pravcima Zenica-Žepče, Gornji Vakuf/Uskoplje-Prozor, Bugojno-Novi Travnik, Crna Rijeka-Jajce, Turbe-Skender Vakuf/Kneževo i Dobro Polje-Miljevina.

Na snazi je i dalje obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta Simin Han-Kalesija, u mjestu Babajići, zbog aktiviranog klizišta, a u funkciji je obilaznica preko Dubrava.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.