Mladić povređen u saobraćajnom udesu

Izvor: Studio B, 12.Feb.2014, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić povređen u saobraćajnom udesu

Mladić star 22 godine povređen je u saobraćajnom udesu, koji se dogodio jutros oko 05.00 časova na autoputu, kod "Lastine" garaže, izjavila portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je rekla da je mladić zadobio povredu glave, da ga je, prema prvim saznanjima, kao pešaka okrznuo autobus i dodala da je on prevezen u Urgentni centar.

Tokom noći Hitna pomoć je u Beogradu obavila 125 intervencija od >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << kojih 13 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 257 intervencija od kojih 49 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, osobe sa infarktima, šlogovima i hipertenzijom, navela je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala osobama sa lošom cirkulacijom da najtopliji deo dana provedu u kući.

Posebno bi trebalo da se pričuvaju srčani bolesnici, osobe sa lošijom moždanom cirkulacijom i psihijatrijski pacijenti, jer bi pojačan vetar mogao izazvati povećanu nervozu, upozorila je Macura. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.