Mihajlović: Prioritet vlade infrastrukturni projekti

Izvor: Beta Video, 17.Okt.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Prioritet vlade infrastrukturni projekti

BEOGRAD - Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović danas je izjavila da će i u narednom peridu prioritet Vlade Srbije biti završetak infrastrukturnih projekata. Ona je je novinarima na Ekonomskom samitu kazala da će na Samitu Kine i zemalja centralne i istočne Evrope u Rigi biti potpisani ugovori o finansiranju modernizacije pruge Beograd-Budimpešta i autoputa Surčun-Obrenovac. Istakla je da je za Srbiju od značaja zajednički projekat sa Republikom Srpskom, izgradnja mosta Ljubovija-Bratunac i najavila da će on biti prohodan iduće godine. (CH 3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Očekujemo poslednji stub mosta Ljubovija-Bratunac

Izvor: Beta Video, 17.Okt.2016

BEOGRAD - Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, rekla je novibarima da se ``razgovara se o tome da se pronadje zakonski način da se priznaju licence gradjevinaca iz Republike Spske u Srbiji i obrnuto, što je posebno važno zbog izgradnja mosta Ljubovija-Bratunac,...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.