Meksiko: U klizištu poginulo sedam osoba

Izvor: Blic, 27.Maj.2013, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko: U klizištu poginulo sedam osoba

Najmanje sedam osoba je poginulo, a dvoje dece povređeno kada se klizište obrušilo na autoput, severno od Meksiko Sitija, saopštili su danas zvaničnici.

Federalno odeljenje za saobraćaj je navelo da su nastradali putnici koji su se nalazili u dva vozila i da se nesreća dogodila na autoputu između Meksiko Sitija i Keretara.

Poginuli imaju između 9 i 71 godinu, a povređeno je dvoje dece, trogodišnja devojčica i sedmogodišnji dečak, prenela je agencija AP.

Na vozila su se, kako se navodi, sručile tone blata i kamenja.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meksiko:U klizištu poginulo 7 osoba

Izvor: B92, 27.Maj.2013

Meksiko Siti -- Najmanje sedam osoba je poginulo, a dvoje dece povređeno kada se klizište obrušilo na autoput, severno od Meksiko Sitija, saopštili su zvaničnici...Federalno odeljenje za saobraćaj je navelo da su nastradali putnici koji su se nalazili u dva vozila i da se nesreća dogodila na autoputu...

Nastavak na B92...

Odron na autoputu u Meksiku, sedmoro mrtvih

Izvor: Mondo, 27.Maj.2013

U odronu na glavnom autoputu, severno od Meksiko Sitija, sedam osoba je poginulo, saopštilo je danas Ministarstvo za saobraćaj...Žrtve su uzrasta od devet do 71 godine, a među povređenima su i trogodišnja devojčica i sedmogodišnji dečak...Dva vozila kojima su putovale žrtve zatrpana su tonama...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.