Mediji: Autobuska nesreća u Nemačkoj, među povređenima državljani Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jul.2021, 16:05

Mediji: Autobuska nesreća u Nemačkoj, među povređenima državljani Srbije

Devetnaest putnika je povređeno, od kojih devet teže, u saobraćajnoj nesreći 30. jula u Nemačkoj, kada se autobus, na putu iz Srbije, prevrnuo na auto-putu u blizini Berlina, prenose nemački mediji. Među povređenima su državljani Nemačke, Švedske, Izraela i Srbije, javio je N1. Nesreća se dogodila na autoputu A13, nedaleko od glavnog grada Nemačke, zbog čega je saobraćaj bio obustavljen u oba smera. Prema podacima policije i vatrogasaca, povređeno je svih 19 osoba koje su se nalazile u...
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SVI SMO VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI" U prevrnutom autobusu u Nemačkoj bilo sedmoro Srba, dvoje ima SLOMLJENA REBRA

Izvor: Blic, 30.Jul.2021

Od 19 putnika koji su povređeni u teškoj saobraćajnoj nesreći jutros na auto-putu u Nemačkoj kada se prevrnuo autobus, sedmoro je Srba i svi su, na sreću, van životne opasnosti. Dvoje najteže povređenih Srba imaju slomljena rebra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.