Manje izmene saobraćaja na Gazeli zbog postavljanja kišne kanalizacije

Izvor: Studio B, 24.Nov.2011, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manje izmene saobraćaja na Gazeli zbog postavljanja kišne kanalizacije

Zbog postavljanja kišne kanalizacije na Gazeli iznad raskrsnice Donjosavske ulice, spoj Savske i Bulevara vojvode Mišića, biće izmenjen režim saobraćaja, najavljeno je iz JP „Putevi Srbije".

Od danas, do četvrtka, 1. decembra, svake večeri od 22 do 4 sata biće zatvoreni pojedini delovi navedene raskrsnice, pri čemu će se saobraćaj odvijati u svakom smeru, ali sa smanjenim kapacitetom na suženim delovima.

Neće biti zatvaranja saobraćajnih traka, već suženja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << na putu u zoni radova, odnosno u ulici koja iz Kneza Miloša iz centra i sa autoputa iz pravca Niša vodi ka Bulevaru vojvode Mišića ka Sajmu i ulice kojom se iz Savske izlazi ka Topčiderskoj zvezdi, Kneza Miloša ka centru i na autoput ka Nišu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.