MUZIČARI SE VRAĆALI SA SVIRKE, PA POGINULI: Smrtonosna saobraćajna nesreća na autoputu - povređeni HITNO prebačeni u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 13:48

MUZIČARI SE VRAĆALI SA SVIRKE, PA POGINULI: Smrtonosna saobraćajna nesreća na autoputu - povređeni HITNO prebačeni u bolnicu

Spasioci su izvukli teško povređene iz olupine autobusa i prevezli ih u bolnicu.

Autobus jedne muzičke trupe skliznuo je danas sa autoputa na zapadu Indije i u klisuru sa sobom odneo 13 života, saopštila je policija.

U saobraćajnoj nesreći na putu za Mumbai, finansijsku prestonicu Indije iz grada Pune, gde su muzičari imali nastup, povređeno je još 29 ljudi.

Indijski premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Narendra Modi saopštio je da mu je žao zbog nesreće i najavio novčanu pomoć porodicama žrtava. Smrtonosne saobraćajne nesreće su uobičajene u Indiji zbog nesavesne vožnje, loše održavanih puteva i starih vozila. Više od 110.000 ljudi pogine svake godine u saobraćajnim nesrećama širom Indije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.