MORA U ZATVOR: Poznati FUDBALER osuđen, jer je PIJAN kolima UBIO dečaka (4)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 17:21

MORA U ZATVOR: Poznati FUDBALER osuđen, jer je PIJAN kolima UBIO dečaka (4)

Nesrećni slučaj se desio polse žurke u Amsterdamu.

Sud u Harlemu osudio je holandskog fudbalera Raija Vloeta na dve i po godine zatvora. On je izazvao nesreću na autoputu u kojoj je poginuo četvorogodišnji dečak Đio Ros iz Zutermera. Pošto je Flut vozio pod dejstvom alkohola, sud mu je zabranio upravljanje vozilom na četiri godine.

Nesreća se dogodila 14. novembra 2021. u blizini Hofdorpa. Flut je priznao da je konzumirao alkohol pre nego što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ušao u automobil nakon što se završila žurka u Amsterdamu.

Bivši fudbaler PSV-a, NAK Brede, Ekscelziora i Heraklesa, između ostalih, bio je u automobilu sa prijateljem kada je oko ponoći bez kočenja udario u drugo vozilo. Flut je u trenutku sudara vozio 193 kilometra na sat.

Inače, on je trenutno u Rusiji gde nastupa za Ural iz Jekaterinburga.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.