MLADOŽENJA PRAVIO HAOS Lažete me: Završila se svadba, izvadio je pištolj i zapucao u druga, a onda je KRENUO NA MLADU

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 07:17

MLADOŽENJA PRAVIO HAOS "Lažete me": Završila se svadba, izvadio je pištolj i zapucao u druga, a onda je KRENUO NA MLADU

Niko se tome nije nadao

Devin Hose Džouns (30) i njegova nevesta vozili su se žrtvama nakon venčanja u subotu uveče, kad su upala u saobraćajni špic. Bilo je oko 11 uveče, dva muškarca su započela svađu u automobilu. Džouns je potom izvukao svoje oružje i poganjao svog prijatelja između kolone vozila na autoputu, te zapucao i ranio ga u nogu, rekla je policija, preneo je "Njujork post".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Džounsova žena je u međuvremenu zaustavila kola hitne pomoći i rekla bolničarima da njen suprug pokušava da je ubije, nakon čega se zatvorila u vozilu. Džouns je pokušao da nasilno uđe u ambulantna kola, ali policija ga je uhvatila i uhapsila.

Optužnica će biti podneta u nedelju.

Još jedan čovek je ranjen u incidentu, nakon što je metak koji je Džouns ispalio prošao kroz stražnji prozor njegovog automobila. Njemu je povređena ruka.

Žrtve su prebačene helikopterom u bolnicu u Nju Orleansu i u stabilnom su stanju. Istraga je u toku.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.