MILICA I DARKO ZA DLAKU IZBEGLI SMRT!

Izvor: Kurir, 03.Maj.2011, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA I DARKO ZA DLAKU IZBEGLI SMRT!

Čudo ih spaslo. Milica Todorović i Darko Lazić samo su pukom srećom preživeli kad se automobil BMW 5, kojim je upravljao pobednik poslednjeg serijala „Zvezde Granda“, prevrnuo na autoputu!

Čudo ih spaslo.

Milica Todorović i Darko Lazić samo su pukom srećom preživeli kad se automobil BMW 5, kojim je upravljao pobednik poslednjeg serijala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << „Zvezde Granda“, prevrnuo na autoputu!

- Njih dvoje su u petak u društvu menadžera krenuli na nastup u Jagodinu. Na nekoliko stotina metara pre isključenja s autoputa Lazić je izgubio kontrolu nad kolima i počelo je prevrtanje. Samo zahvaljujući čudu prošli su s manjim posekotinama, dok se šteta na automobilu još procenjuje - otkriva naš izvor.

Ovu informaciju Kuriru je potvrdila i Milica Todorović.

- Bilo je pakleno! Sam bog nas je pogledao, pa posle okretanja nije naišlo drugo vozilo, pošto bi nas ono bukvalno odnelo! - ispričala nam je Milica i u dahu nastavila:

- Padala je kiša, Darko nije vozio brzo, ali je auto u jednom momentu ipak proklizao. Instinktivno je nagazio kočnicu, nakon čega smo se prevrnuli tri puta i udarili u bankinu. Hvala bogu pa se završilo tako kako jeste - kaže još uvek potresena pevačica.

Darko, koji je takođe u šoku, nije želeo da komentariše udes, koji je, na sreću, prošao bez težih posledica.

(D. K.)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.