Ludilo: Divljao autoputem 268 na sat!

Izvor: Mondo, 25.Jul.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludilo: Divljao autoputem 268 na sat!

Vreme je letnjih odmora, a i pored upozorenja vozačima da ne žure, to ne poštuju svi. Neslavni rekordi u Hrvatskoj, među njima su dva koje su postigli vozači sa teritorije Srbije...

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Hrvatska policija je proteklog vikenda na autoputu Bregana-Lipovac na slavonskobrodskom području zabeležila četiri slučaja vožnje nedozvoljenom brzinom većom od 200 kilometara >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na sat.

Apsolutni rekorder je sa Kosova (36), koji je mercedesom švajcarske registracije u subotu, 23. jula oko 7.30 sati u blizini Brodskog Stupnika jurio čak 268 kilometara na sat, što je dosad najveća izmerena brzina u Hrvatskoj.

U preostala tri slučaja radilo se o bosanskohercegovačkom, makedonskom i srpskom državljaninu, koji su vozili 245, 221 i 211 km na sat.

Sva četiri vozača kažnjena su novčanim kaznama od dve hiljade kuna (oko 33.000 dinara!) i zabranom korišćenja vozačke dozvole u Hrvatskoj u trajanju od mesec dana, javlja "Večernji.hr".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.