Lev bez dozvole šest meseci

Izvor: B92, 27.Maj.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lev bez dozvole šest meseci

Selektoru nemačke reprezentacije Joakimu Levu oduzeta je vozačka dozvola na šest meseci zbog prekoračenja brzine i razgovora mobilnim telefonom tokom vožnje.

Pedesetčetvorogodišnji Lev je ostao bez dozvole pošto je "nakupio" veliki broj kaznenih bodova.

"Priznajem da ponekad, na žalost, vozim suviše brzo. Sad sam naučio lekciju i ubuduće ću promeniti ponašanje priklikom vožnje", rekao je Lev.

Ovo nije prvi put da Lev ostane bez dozvole, budući da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2006. bio kažnjen zabranom vožnje na četiri nedelje, pošto je vozio brzinom od 134 kilometra na sat na delu autoputa u Kelnu sa ograničenjem od 100 kilometara na čas.

Reprezentacija Nemačke putuje u Brazil 7. juna, a prvu utakmicu na Mundijalu igraće 16. juna protiv Portugalije u Salvadoru, u grupi G.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.