Lančani sudar 10 automobila u Nemačkoj: Povređeno 16 osoba

Izvor: B92, 23.Okt.2023, 12:04

Lančani sudar 10 automobila u Nemačkoj: Povređeno 16 osoba

U velikoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju uveče dogodila na nemačkom autoputu u blizini češke granice, povređeno je 16 osoba, od kojih tri teže.

Policija je saopštila da je kamion, koji je u nedelju uveče vozio severno u pravcu Drezdena na A17 u blizini nemačko-češke granice, bez kočenja naleteo u zastoj.

To je dovelo do lančanog sudara 10 automobila. Uzrok nesreće još nije poznat, kao ni kolika je šteta. Svedoci su lokalnim medijima rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su neka vozila uništena do neprepoznatljivosti.

Trake za sever na A17 južno od Drezdena i dalje su bile zatvorene u ponedeljak ujutru dok je policija obavila istragu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAŠAN LANČANI SUDAR U NEMAČKOJ Kamion uleteo u gužvu bez kočenja, vozila uništena do neprepoznatljivosti, ljudi teško povređeni

Izvor: Blic, 23.Okt.2023

U velikoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu u Nemačkoj u blizini češke granice povređeno je 16 osoba, od kojih troje teško.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.