Krećite na vreme: Najavljene velike gužve na putevima

Izvor: Mondo, 05.Maj.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krećite na vreme: Najavljene velike gužve na putevima

Radovi kod Batajnice na autoputu od Novog Sada ka Beogradu stvaraju velike kolone u oba smera

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Posle spojenih uskršnjih i prvomajskih praznika, danas je i poslednji dan prolećnog raspusta za osnovne i srednje škole, što će dodatno doprineti pojačanom saobraćaju na svim autoputevima i glavnim magistralnim pravcima, a posebnom onim koji vode ka većim gradovima i naseljenim mestima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Vozači treba da budu spremni na usporenu vožnju i da budu oprezni zbog vlažnih kolovoza usled kiše, kao i zbog radova putara.

Do 16. maja, u vremenu od 07 do 17 časova, na autoputu od petlje Batajnica do petlje Novi Banovci, izvode se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka u smeru Beograd – Novi Sad. Saobraćaj ka Novom Sadu će se preusmeriti u krajnju levu preticajnu saobraćajnu traku iz suprotnog smera.

Alternativni pravac od Beograd do Novog Sada je autoput prema Šidu sa isključenjima Dobanovci, Šimanovci, Pećinci i Ruma.

Radi se i na obilaznici oko Beograda. Zbog montaže novih cevi kišne kanalizacije na postojećem mostu preko reke Save, u smeru ka petlji Orlovača. U zoni radova dolazi do suženja saobraćajnih traka sa ograničenjem brzine na 50 km/h.

Trenutno na naplatnim stanicama nema zadržavanja, dok se na putničkim i teretnim terminalima graničnih prelaza na izlazu iz zemlje nema zadržavanja dužih od 30 minuta.


Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.