Kolovozi vlažni, bez snega

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2013, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolovozi vlažni, bez snega

NOVI SAD -

Na najopterećenijim putnim pravcima prvog prioriteta - autoputevima, kao i na državnim putevima u Srbiji, kolovozi su vlažni, bez snega, a vozačima se savetuje oprezna vožnja.

Kako je saopštilo Javno preduzeće "Putevi Srbije", na ostalim putnim pravcima prvog prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima.

Snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Vranja, Novog Pazara, Kruševca, Užica, Požege, Ivanjice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Čačka, Kolubare, Beograda i Zaječara.

Na području Kruševca za šlepere i kamione sa prikolicom važi zabrana saobraćaja na prilazu Kopaoniku preko Brzeća, Goča (Vrnjačka banja - Koznica) i Drenske klisure (Koznica - Ploče - Jelakci).

JP "Putevi Srbije" savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put.

Zabrana za šlepere i kamione važi na sledećim putnim pravcima gde je obavezna zimska oprema Valjevo - Debelo Brdo, Vladičin Han - Strazimirovci (granični prelaz), Jošanička Banja - Kopaonik,

Pričević - Pecka - Ljubovija, Pecka - Zajača, Krupanj - Gračanica,

Krupanj - Šarena Bukva, Valjevo - Povlenska Kosa, Kopaonik - Jaram,

Kopaonik - Rudnica.

Na nekim putnim pravcima ima odrona, a na pojedinim ima magle, dok na kolovozima na prilazima graničnim prelazima nema snega.

Prilazi planinskim turističkim centrima, Kopaoniku, Zlatiboru, Goču i Divčibarama su prohodni, ugaženog snega ima do pet centimetara, obavezna je zimska oprema i preporučuje se oprezna vožnja.

Svi ostali putni pravci su suvi i saobraćaj se odvija normalno, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAŽNJA: Kolovozi vlažni, ponegde ima snega

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jan.2013

Iako na saobraćajnicama prvog prioriteta nema snežnog pokrivača, one su, ipak, vlažne, zbog čega se vozačima savetuje oprezna vožnja i polazak na put samo sa zimskom opremom

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.