Kolovozi mestimično vlažni

Izvor: RTS, 09.Dec.2010, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolovozi mestimično vlažni

Putevi u Srbiji mestimično vlažni. Zbog najave snežnih padavina AMSS preporučuje vozačima posedovanje pune zimske opreme. Na graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila su do 15 minuta.

Na autoputevima i glavnim putnim pravcima u Srbiji kolovozi su mestimično vlažni do mokri. Vidljivost je zbog magle smanjena na Kopaoniku, u Vranjskoj i Požeškoj kotlini, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Tokom dana se očekuje jače naoblačenje sa više padavina >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i osetnim padom temperature, koji će, tokom noći, doneti sneg, pa se svima, koji nameravaju da putuju, preporučuje da imaju zimsku opremu.

Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjen je saobraćaj u višim predelima Novog Pazara, Zaječara, Ivanjice i na prilazima Kopaoniku.

Saobraćaj je normalizovan na graničnom prelazu Badovinci-Pavlovića most, a saobraćaj je usporen i na pojedinim deonicama otežan na putu od Prnjavora do Badovinaca, kao i na obilaznici oko Loznice.

Na nekada poplavljenim deonicama puteva u dolini Drine, na području Ljubovije i Rogačice, preporučuje se oprezna vožnja zbog mogućih oštećenja kolovoza.

Na graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila su do 15 minuta.

Na autoputu E-75 zatvorena je rampa Smederevo, a alternativa je petlja Požarevac.

Na magistralnom putu M-19 Beograd-Obrenovac, kod Ade Ciganlije u okviru redovnog održavanja, se izvode radovi u vremenu od 19. časova do 5. časova.

Blokiran je magistralni put M/17.1 Sombor-Subotica i Sombor-Bezdan.

Saobraćaj je potpuno obustavljen na mostu preko Tamiša kod Sečnja na magistralnom putu M 7.1 Zrenjanin-Vršac i preusmeren na alternativne pravce.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Snijeg otežava saobračaj

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 10.Dec.2010, 09:02

Snježno nevrijeme zahvatilo je cijelu Republiku Srpsku (RS), a u višim planinskim predjelima duva i jak vjetar, zbog čega se vozačima savjetuje da vožnju prilagode uslovima na putu i upotrebljavaju zimsku opremu, saopšteno je iz Auto-moto saveza RS. .- Vozače teretnih vozila upozoravamo da se...

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.