Kolaps na autoputu: Izgoreo kamion

Izvor: Mondo, 29.Maj.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaps na autoputu: Izgoreo kamion

Na auto-putu Šid-Beograd u blizini Aerodroma, izgoreo je kamion danas nešto posle 12 sati.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

"Na sreću, niko nije povređen, a na terenu su tri vatrogasne ekipe.Nismo dobili nikakav poziv da intervenišemo, tako da verujem da nema povređenih", rekla je za "Telegraf" Nada Macura iz Hitne pomoći.

Sleteo kamion kod Ražnja

Kabina i prikolica kamiona su potpuno izgoreli, a u smeru ka Beogradu je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako javljaju očevici, veliki zastoj.

Policija je na terenu i u toku je uviđaj.

-------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Izgoreo kamion na auto-putu u blizini aerodroma

Izvor: Blic, 29.Maj.2017

Na auto-putu Beograd-Zagreb, u blizini aerodroma “Nikola Tesla”, oko 13 časova je došlo do požara na kamionu i to u toku vožnje...Srećom, povređenih nije bilo, ali je pričinjena znatna materijalna šteta. Intervenisale su tri ekipe vatrogasaca koje su brzo obuzdale vatru, a u ovom delu prestonice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.