Koja generacija najviše divlja po putu?

Izvor: AutoBlog, 08.Apr.2024, 11:04

Koja generacija najviše divlja po putu?

Svakome je od nas nekada prekipelo za volanom. Nekad je to spor vozač koji vozi debelo ispod ograničenja, a vi već prilično kasnite. Ili auto koji je odlučio da kampuje u brzoj traci autoputa.Ali nedavno istraživanje je pokazalo da su neke generacije sklonije ljutnji za volanom od drugih. Naime, firma Nextbase je sprovela istraživanje vezano uz bes na putevima, koje je pokazalo da ljutnja za volanom na neke generacije utiče mnogo više nego na druge. Jedna se posebno ističe u toj anketi. Pomenuto istraživanje koje je sprovedeno u septembru i oktobru 2023. obuhvatilo je gotovo 1400 ljudi, a sudeći prema rezultatima, najlošije su prošli milenijalci. Upravo je generacija rođena između 1981. i 1995. očigledno najosetljivija...
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koja generacija najviše "divlja" za volanom?

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2024

Nedavno istraživanje je pokazalo da su neke generacije sklonije ljutnji za volanom od drugih. Naime, firma Nextbase je sprovela istraživanje vezano uz bijes na putevima, koje je pokazalo da ljutnja za volanom na neke generacije utiče mnogo više nego na druge. Jedna se posebno ističe u toj anketi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.