Kiša otežava i usporava saobraćaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2017, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša otežava i usporava saobraćaj

Kiša koja pada u većem delu Srbije i uslovljava otežano i usporeno odvijanje saobraćaja, saopštio je danas po podne Auto-moto savez Srbije.

"Mokri i klizavi kolovozi ugrožavaju bezbednu vožnju, zato apelujemo na vozače da smanje brzinu, jer ukoliko brzina kretanja nije prilagođena uslovima na putu, dolazi do proklizavanja vozila, a samim tim i do većeg broja saobraćajnih nezgoda", navodi se u saopštenju.

Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << autoputevima i frekventnijim putnim pravcima odvija se bez vanrednih zastoja i prekida, sa uobičajenim vremenom zadržavanja na naplatnim rampama.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije, na GP Batrovci su oko 180 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.