Kinezi spremni za autoput do Srbije

Izvor: BKTV News, 15.Avg.2014, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi spremni za autoput do Srbije

Kineska kompanija CRBC spremna je da odmah, pošto Eksim banka odobri kredit, počne izgradnju autoputa od Bara do granice sa Srbijom.

 
Predsednik Crne Gore Filip Vujanović, koji je u poseti Kini, danas je razgovarao s predstavnicima kompanije CRBC. Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, pregovori o kreditu za gradnju prve deonice crnogorskog autoputa su u završnoj fazi.
Čim ugovor o kreditu bude potpisan, počeće radovi na izgradnji deonice od Smokovca kod Podgorice >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << do Mateseva, u pravcu Kolašina.
Vujanović je posetio veliko brodogradilište Jinlig, u kome se grade dva broda za potrebe kompanije “Barska plovidba”. Jedan brod će, kako je najavljeno, Crnoj Gori biti predat krajem avgusta, a drugi u septembru.
Brodovi su rađeni po najvišim standardima i vrhunskog su kvalieta, obavestili su Kinezi predsednika Crne Gore. Sa Vujanovićem u Kini boravi i ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović.
Izvor: B92
The post Kinezi spremni za autoput do Srbije appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Vujanović u Kini: CRBC će "ohrabriti" EXIM banku da ubrza odluku o Bar-Boljare

Izvor: SEEbiz.eu, 16.Avg.2014, 09:37

PEKING - Predstavnici CRBC-a, koji su u Nanjingu razgovarali sa predsjednikom Crne Gore, Filipom Vujanovićem, saopštili se da su procedure odobravanje kredita u završnoj fazi.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.